preloader

Borås Konståkningsklubb är en ideell förening. Att genomföra föreningsaktiviteter ger oss möjlighet att få in pengar för att skapa utveckling och kvalitet i vår verksamhet. 
Att kunna anställa duktiga, utbildade och erfarna tränare gör det möjligt för våra aktiva åkare att få fantastisk träning och att kunna delta på tävlingar både på hemmaplan och hos andra föreningar.

 

Vår klubb arrangerar både shower och tävlingar på hemmaplan. Arrangemang som är viktiga för våra åkare då det oftast motiverar till all den träning som de ägnar åt sin idrott. Alla shower och tävlingar är beroende av ideella krafter vilket innebär att vi föräldrar behöver engagera oss.

 

Under verksamhetsåret har föreningen även ett antal försäljningsaktiviteter och våren 2023 kommer vi ha försäljning av Kakservice.

 

Föreningen hjälper också till att hyra ut skridskor vid Allmänhetens åkning som brukar starta runt vecka 44. Ett schema skapas inför säsongen och man kommer tilldelas ett tillfälle. Information anslås via Facebook och som mailutskick.

 

Engagemang skapar en gemenskap som lyfter oss alla –  åkare, tränare och klubben som helhet.