preloader

Ann-Marie Lindqvist, huvudtränare

annmarie.boraskk@gmail.com

+46 763919009 nås lättast må,on, fre 11.00-13.00

Steg 4 utbildad med över 25 års erfarenhet som tränare och även Tekniska Specialist. Tävlat på internationell elitnivå. Bl.a. nordisk och svensk mästarinna, deltagit i EM och VM samt representerat Sverige som landslagsåkare i 12 år. Verkar aktivt som Kursföreläsare och utbildar nya konståkningstränare. Sekreterare i Föreningen svenska konståkningstränare sedan ett antal år. Älskar att samverka med andra klubbar och kollegor, arbeta med barn och ungdomar och utveckla svensk konståkning.

Thomas Öberg, assisterande huvudtränare

Thomas Öberg kommer närmast från Västra Frölunda Konståkningsklubb med erfarenhet från den yttersta svenska eliten. Tränare i drygt 30 år och har haft åkare som deltagit i DM, SM, NM och VM.
Thomas har själv vunnit nio Svenska Mästerskap och fyra Nordiska Mästerskap. Placerat sig på tionde plats i EM 1980, på 14:e plats i VM 1981 och på 14:e plats i OS 1980.

Yulina Chuzhakina

Tränare sedan länge i Konståkarna Borås och nu också i BKK. Yulina har lång erfarenhet av konståkning på elitnivå. Hon har själv åkt med den ryska eliten och bl.a. studerat vid the Russian Academy of Olympic Reserve School. Efter sin egen karriär inom konståkning så arbetade hon med Show Stars on Ice där hon coachade nybörjare upp till elitåkare. Hon har erfarenhet av flera olika discipliner inom konståkning, bl.a. singel och synkro.

Ungdomstränare

Flera av våra äldsta aktiva åkare kombinerar träning med att arbeta som ledare.

Ungdomstränare med Grundutbildning upp till steg 1B:

Susanna Haqiqat,
Minette Karhu,
Elita Landegren,
Adeline Lindqvist,
Elise Vestberg